Journal of Nutrition and Health
- 제12권2호
- /
- Pages.99-105
- /
- 1979
- /
- 2288-3886(pISSN)
- /
- 2288-3959(eISSN)
불포화 지방의 필요량과 안전성에 관한 연구 -들깨유의 fat level차이에 따른 rat의 혈액과 간에 미치는 영향-
Studies on the Required Amount and Safe Level of Polyunsaturated Fat -1. Effects of different levels of perilla seed oil on Blood and Liver of Rats-
- 이양자 (연세대학교 가정대학 식생활과) ;
- 강승현 (연세대학교 가정대학 식생활과) ;
- 송일 (연세대학교 이과대학 생물학과) ;
- 김혜경 (기전여자전문학교 영양과) ;
- 이기열 (연세대학교 가정대학 식생활과)
- Leekim, Yang-Cha (Department of Food and Nutrition, College of Home Economics, Yonsei University) ;
- Kang, Seung-Hyun (Department of Food and Nutrition, College of Home Economics, Yonsei University) ;
- Song, Il (Department of Biology, College of Science, Yonsei University) ;
- Kim, Hae-Kyung (Department of Nutrition, Kijeon Woman's Junior College) ;
- Lee, Ki-Yull (Department of Food and Nutrition, College of Home Economics, Yonsei University)
- 발행 : 1979.06.30
초록
This study was carried out using rats weighing
키워드