Microbiology and Biotechnology Letters (한국미생물·생명공학회지)
- Volume 3 Issue 1
- /
- Pages.35-39
- /
- 1975
- /
- 1598-642X(pISSN)
- /
- 2234-7305(eISSN)
Studies on Brewing Conditions of Takjoo with Commercial Enzyme. (part 1) Influence of Lactobacilli in Takjoo Brewing.
시판 정제효소제를 이용한 탁주제조에 관한 연구 (제일보) 유산균의 첨가결과
Abstract
Influence of L. bu1garicus on the brewing of Takjoo by the use of commercial anylase and yeast was investigated. 1. The acidities of the mash in which L. bulgaricus was cultured at 45
시판 정제 amylase 효소제를 이용하여 탁주양조때 탁주의 특징인 산미를 부여하기 위하여 유산균 Lactobacillus bulgaricus를 첨가하여 검토한 결양 1) L. bulgaricus의 생육 적온인 45
Keywords