Physicochemical Properties of the Salad Dressing Added with Mulberry Fruit

오디를 첨가한 샐러드드레싱의 이화학적 품질 특성

  • Kim, Hyung-Don (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.) ;
  • Lee, Sang-Won (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.) ;
  • Kim, Young-Ock (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.) ;
  • Hong, Yoon-Pyo (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.) ;
  • Lee, Ji-Hyun (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.) ;
  • Kim, Seung-Yu (National Institute of Horticultural & Herbal Science, R.D.A.)
  • 김형돈 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부) ;
  • 이상원 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부) ;
  • 김영옥 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부) ;
  • 홍윤표 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부) ;
  • 이지현 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부) ;
  • 김승유 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 인삼특작부)
  • Published : 2011.09.21