Proceedings of the Korean Society of Community Living Science Conference (한국지역사회생활과학회:학술대회논문집)
- 2011.10a
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- Pages.112-113
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- 2011
Effect of variety and pasting condition on puffing properties of parboiled rice
벼 품종과 호화조건이 파보일드 쌀의 팽화특성에 미치는 영향
- Cho, Yong-Sik (Korean Food & Culture Division, NAAS, RDA) ;
- Lee, K.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Choi, Y.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Kim, E.M. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Park, S.Y. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Ko, S.H. (Dep't of Food Sci.& Technol., Sejong Univ.)
- 조용식 (농촌진흥청 국립농업과학원 전통한식과) ;
- 이경하 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 최윤희 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 김은미 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 박신영 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 고상훈 (세종대학교 식품공학과)
- Published : 2011.10.28
Abstract
Keywords