Development of Functional Product and Physicochemical Properties from Leaves and Roots of Mountain Cultivated Ginseng.

장뇌산삼의 잎과 뿌리를 이용한 기능성 제품 개발 및 이화학적 특성 평가

  • Ahn, Eun-Mi (Department of Herbal Foodceutical Science, Daegu Haany University) ;
  • Lee, Gi-Ho (Department of Herbal Foodceutical Science, Daegu Haany University) ;
  • Lee, Gyung-Ran (Department of Herbal Foodceutical Science, Daegu Haany University) ;
  • Cho, Min-Gyung (Department of Herbal Foodceutical Science, Daegu Haany University)
  • 안은미 (대구한의대학교 한방식품약리학과) ;
  • 이기호 (대구한의대학교 한방식품약리학과) ;
  • 이경란 (대구한의대학교 한방식품약리학과) ;
  • 조민경 (대구한의대학교 한방식품약리학과)
  • Published : 2009.05.07