053) 950-6781
English
한국어
English
The Korean Society of Food Preservation
http://www.kosfop.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.234.2-234.2
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
백연잎 분말 첨가 제빵의 물서학적 특성에 관하여
Park, Sang-Ha
;
Lee, Su-Won
;
Gwon, Sun-Yeol
;
Mun, Hye-Gyeong
;
Gang, U-Won
박상하
(상주대학교 지역혁신센터) ;
이수원
(상주대학교 지역혁신센터) ;
권순열
(상주대학교 지역혁신센터) ;
문혜경
(상주대학교 지역혁신센터) ;
강우원
(상주대학교 지역혁신센터)
Published : 2007.11.02
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine