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The Korean Society of Food Preservation
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Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.217.2-217.2
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
친환경 토마토 농축액을 이용한 와인 제조 최적 균주 선별
Lee, Su-Won
;
Mun, Hye-Gyeong
;
Kim, Yeong-Seon
;
Gang, U-Won
;
Kim, Jong-Guk
;
Kim, Gwi-Yeong
이수원
(상주대학교 지역혁신센터) ;
문혜경
(상주대학교 지역혁신센터) ;
김영선
(토리식품) ;
강우원
(상주대학교 식품영양학과) ;
김종국
(상주대학교 식품영양학과) ;
김귀영
(상주대학교 지역혁신센터)
Published : 2007.11.02
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