053) 950-6781
English
한국어
English
The Korean Society of Food Preservation
http://www.kosfop.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.205.1-205.1
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
토마토 '도태랑' 품종과 송이토마토 '아모로소' 품종 간 과실의 색소함량 비교 분석
Baek, Myeong-Hwa
;
Go, Ho-Seong
;
Yun, Dae-Gwon
;
Yun, Jin-Seop
;
Jang, Bong-Gi
;
Im, Ji-Sun
백명화
((주)논산농산물수출물류센터 기술연구소) ;
고호성
((주)논산농산물수출물류센터 기술연구소) ;
윤대권
((주)논산농산물수출물류센터 기술연구소) ;
윤진섭
((주)논산농산물수출물류센터 기술연구소) ;
장봉기
((주)신세게 이마트 영농사업TF팀) ;
임지순
(건양대학교 식품생명공학과)
Published : 2007.11.02
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine