Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference (한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
- 2007.11a
- /
- Pages.200-200
- /
- 2007
청도반시 원료감과 청도반시로 제조한 감말랭이 유통제품의 품질특성
- Kim, Gwi-Ran ;
- Kim, Mi-Yeong ;
- Park, Ju-Hwan ;
- Kim, Yeon-Ju ;
- Lee, Su-Jin ;
- Park, Hyeon-Ju ;
- Mun, Gwang-Deok ;
- Gwon, Jung-Ho
- 김귀란 (경북대학교 식품공학과) ;
- 김미영 (경북대학교 식품공학과) ;
- 박주환 (경북대학교 식품공학과) ;
- 김연주 (경북대학교 식품공학과) ;
- 이수진 (경북대학교 식품공학과) ;
- 박현주 (청도군농업기술센터) ;
- 문광덕 (경북대학교 식품공학과) ;
- 권중호 (경북대학교 식품공학과)
- Published : 2007.11.02
Abstract
Keywords