053) 950-6781
English
한국어
English
The Korean Society of Food Preservation
http://www.kosfop.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.199-199
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
오디 농축액을 이용한 과립차 제조 및 품질특성
Lee, Su-Won
;
Mun, Hye-Gyeong
;
Gang, U-Won
;
Kim, Jong-Guk
;
Kim, Gwi-Yeong
이수원
(상주대학교 지역혁신센터) ;
문혜경
(상주대학교 지역혁신센터) ;
강우원
(상주대학교 식품영양학과) ;
김종국
(상주대학교 식품영양학과) ;
김귀영
(상주대학교 식품영양학과)
Published : 2007.11.02
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine