051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2005.09a
/
Pages.62-62
/
2005
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
대게 가공부산물로부터 게향 제조를 위한 key flavor 요인 분석
Cha, Yong-Jun
;
An, Jun-Seok
;
Jeong, Eun-Jeong
;
Lee, Hui-Yeong
;
Jo, U-Jin
;
Kim, Hun
차용준
(창원대학교 식품영양학과) ;
안준석
(창원대학교 식품영양학과) ;
정은정
(창원대학교 식품영양학과) ;
이희영
(창원대학교 식품영양학과) ;
조우진
(창원대학교 식품영양학과) ;
김훈
(창원대학교 식품영양학과)
Published : 2005.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine