Proceedings of the KSCN Conference (대한지역사회영양학회:학술대회논문집)
- 2005.10a
- /
- Pages.106-106
- /
- 2005
Comparative Analysis on the Perspectives of School Foodservice officials at educational board, Principals and Dietitians on Foodservice Standards Manual
학교급식 경영관리 지침서 개발에서 교육청, 학교장, 영양사 간의 견해 비교분석
- Yang, Il-Sun (Yonsei University) ;
- Cha, Jin-A (Jeonju University) ;
- Lee, Hae-Young (Sangji University) ;
- Jung, Hyun-Young (Yonsei University) ;
- Cha, Sung-Mi (Yonsei University)
- 양일선 (연세대학교 식품영양학과) ;
- 차진아 (전주대학교 문화관광부 전통음식문화) ;
- 이해영 (상지대학교 식품영양학과) ;
- 정현영 (연세대학교 식품영양학과) ;
- 차성미 (연세대학교 식품영양학과)
- Published : 2005.10.08
Abstract
Keywords