대한예방의학회:학술대회논문집
- 2005.10a
- /
- Pages.444-444
- /
- 2005
Contribution of Specific Foods to Absolute Intake of Nutrient Consumption in Korean Women
한국 성인여성의 섭취영양소별 주요 급원식품에 관한 연구
- Yoon Mi-Ock (Department of Social and Preventive Medicine, Sungkunkwan University School of Medicine) ;
- Shin Myung-Hee (Department of Social and Preventive Medicine, Sungkunkwan University School of Medicine) ;
- Nam Suk-Jin (Department of General Surgery, Sungkunkwan University School of Medicine) ;
- Song Yun-Mi (Department of Family Medicine, Sungkyunkwan University School of Medicine)
- 윤미옥 (성균관대학교 의과대학 사회의학교실) ;
- 신명희 (성균관대학교 의과대학 사회의학교실) ;
- 남석진 (성균관대학교 의과대학 외과학교실) ;
- 송윤미 (성균관대학교 의과대학 가정의학교실)
- Published : 2005.10.01
Abstract
Keywords