Variations in fatty acid Composition of 393 Korean Native Rice Varieties

벼 재래종 유전자원 393 품종의 지방산 조성 변이

  • Kim Hyun-Ju (Division of Life Sciences, Soonchunhyang University) ;
  • Cho Kyoung-Shim (Division of Life Sciences, Soonchunhyang University) ;
  • Lee Jea-Ho (Division of Life Sciences, Soonchunhyang University) ;
  • Moon Sang-Mi (Division of Life Sciences, Soonchunhyang University) ;
  • Kang Jung-Hoon (Division of genotic Resources, National Institute of Agricultural Biotechnology) ;
  • Lee Young-Sang (Division of genotic Resources, National Institute of Agricultural Biotechnology)
  • 김현주 (순천향 대학교 생명과학부) ;
  • 조경심 (순천향 대학교 생명과학부) ;
  • 이재호 (순천향 대학교 생명과학부) ;
  • 문상미 (순천향 대학교 생명과학부) ;
  • 강정훈 (농업생명과학연구원 유전자원과) ;
  • 이영상 (농업생명과학연구원 유전자원과)
  • Published : 2005.10.01