Effect of Cultural Environment on the Growth and Pyruvic Acid Content of Onion

환경조건이 양파 생육 및 Pyruvic acid 함량에 미치는 영향

  • Suh J. K. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University) ;
  • Kim J. E. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University) ;
  • Lee E. J. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University) ;
  • Lee S. J. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University) ;
  • Jeon J. K. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University) ;
  • Kim J. H. (Dept. of Horticulture, Kyungpook National University)
  • 서전규 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과) ;
  • 김정은 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과) ;
  • 이은주 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과) ;
  • 이선주 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과) ;
  • 전재경 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과) ;
  • 김지혜 (경북대학교 농업생명과학대학 원예학과)
  • Published : 2005.10.01