051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2002.03a
/
Pages.88-88
/
2002
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
멸치젓의 인공 소화시 N-nitrosamine의 생성 억제 및 항돌연변이 활성에 대한 ascorbic acid의 효과
Park, Hui-Jeong
;
Son, Mi-Ye
;
Sin, Jeong-Hye
;
Seong, Nak-Ju
박희정
(경상대학교 식품영양학과, 농업생명과학연구원) ;
손미예
(경상대학교 식품영양학과, 농업생명과학연구원) ;
신정혜
(경상대학교 식품영양학과, 농업생명과학연구원) ;
성낙주
(경상대학교 식품영양학과, 농업생명과학연구원)
Published : 2002.03.29
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine