A case-control study on risk factors of CHD: Dietary quality and risk for CHD in Korean men

관상동맥질환의 위험요인에 대한 환자-대조군 연구: 한국인 남성에서 식사의 질과 관상동맥질환 발생 위험

  • Park Jung-Hwa (Institute for Health Promotion, Graduate School of Health Science and Management, Yonsei University) ;
  • Yoon Jee-Young (Abott Korea Ltd.) ;
  • Oh Kyung-Won (Harvard school of Public Health) ;
  • Shim Jee-Seon (Institute for Health Promotion, Graduate School of Health Science and Management, Yonsei University) ;
  • Lee Kang-Hee (Department Preventive Medicine & Public Health, Yonsei University College of Medicine) ;
  • Nam Chung-Mo (Department Preventive Medicine & Public Health, Yonsei University College of Medicine) ;
  • Suh Il (Department Preventive Medicine & Public Health, Yonsei University College of Medicine)
  • 박정화 (연세대학교 보건대학원 국민건강증진연구소) ;
  • 윤지영 (한국 애보트 주식회사) ;
  • 오경원 (하버드 보건대학원) ;
  • 심지선 (연세대학교 보건대학원 국민건강증진연구소) ;
  • 이강희 (연세대학교 의과대학 예방의학교실) ;
  • 남정모 (연세대학교 의과대학 예방의학교실) ;
  • 서일 (연세대학교 의과대학 예방의학교실)
  • Published : 2002.10.01