051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2001.09a
/
Pages.124-124
/
2001
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
배추김치와 갓김치의 캔포장시 압력발생에 따른 발효양상
Yun, Ye-Rang
;
Choe, Hong-Sik
;
Lee, Dong-Seon
윤예랑
(부산대학교 식품영양학과 및 김치연구소) ;
최홍식
(부산대학교 식품영양학과 및 김치연구소) ;
이동선
(경남대학교 식품공학과)
Published : 2001.09.14
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine