대한예방의학회:학술대회논문집
- 대한예방의학회 2001년도 제53차 추계 학술대회 연제집
- /
- Pages.242-243
- /
- 2001
음식을 통한 아플라톡신 섭취와 위암
The risk of gastric cancer according to the dietary intake of aflatoxin in Koreans
- 윤정국 (충북대학교 의과대학 예방의학교실) ;
- 남홍매 (충북대학교 의과대학 예방의학교실) ;
-
현태선
(충북대학교 생활과학대학 식품영양학과) ;
-
윤효영
(충북대학교 의과대학 외과학교실) ;
- 박주승 (을지의과대학 외과학교실) ;
- 송영진 (충북대학교 의과대학 외과학교실) ;
-
강종원
(충북대학교 의과대학 예방의학교실) ;
-
김헌
(충북대학교 의과대학 예방의학교실)
- Yun Jung-Kuk (Department of Preventive Medicine, College of Medicine, Chungbuk National University) ;
- Nan Hong-Mei (Department of Preventive Medicine, College of Medicine, Chungbuk National University) ;
-
Hyun Tai-Sun
(Department of Food and Nutrition. College of Home Economics, Chungbuk National University) ;
-
Yun Hyo-Yung
(Department of Surgery, College of Medicine, Chungbuk National University) ;
- Park Joo-Seung (Department of Surgery, Eulji College of Medicine) ;
- Song Young-Jin (Department of Surgery, College of Medicine, Chungbuk National University) ;
-
Kang Jong-Won
(Department of Preventive Medicine, College of Medicine, Chungbuk National University) ;
-
Kim Heon
(Department of Preventive Medicine, College of Medicine, Chungbuk National University)
- 발행 : 2001.10.01