051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2000.09a
/
Pages.83-83
/
2000
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
전통발효 식품 멸치 젓갈로부터 새로운 혈전용해효소의 정제와 항암효과
Yang, Ung-Seok
;
Kim, Gwang-Hyeok
;
Jeong, Yeong-Gi
양웅석
(동의대학교 미생물학과) ;
김광혁
(고신대학교 의과대학) ;
정영기
(동의대학교 미생물학과)
Published : 2000.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine