051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2000.09a
/
Pages.53-53
/
2000
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
양배추 착즙액을 혼합한 사료의 급이에 따른 참돔과 황복의 체성분 변화
Jo, Yeong-Cheol
;
Kim, Hae-Seop
;
Gang, Dong-Su
;
Gwak, Ji-Man
;
Kim, Hyeon-Ju
;
Bae, Tae-Jin
조영철
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
김해섭
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
강동수
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
곽지만
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
김현주
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
배태진
(여수대학교 식품공 영양학부)
Published : 2000.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine