051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2000.09a
/
Pages.47-47
/
2000
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
다시마 분말을 이용한 유동식 제조를 위한 점성의 개선
Kim, Hye-Ri
;
Kim, Gyeong-Eun
;
Gwak, Ji-Man
;
Kim, Hae-Seop
;
Choe, Ok-Su
;
Bae, Tae-Jin
김혜리
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
김경은
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
곽지만
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
김해섭
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
최옥수
(순천제일대학 식생활과) ;
배태진
(여수대학교 식품공 영양학부)
Published : 2000.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine