051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2000.09a
/
Pages.45-45
/
2000
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
다시마 분말의 첨가수준에 따른 고추장 숙성중 이화학적 성분변화
Kim, Gyeong-Eun
;
Choe, Ok-Su
;
Kim, Hye-Ri
;
Gang, Dong-Su
;
Jo, Yeong-Cheol
;
Bae, Tae-Jin
김경은
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
최옥수
(순천제일대학 식생활과) ;
김혜리
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
강동수
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
조영철
(여수대학교 식품공 영양학부) ;
배태진
(여수대학교 식품공 영양학부)
Published : 2000.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine