051)501-3553
English
한국어
English
Korean Society of Life Science
https://www.jls.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Life Science Conference
(한국생명과학회:학술대회논문집)
2000.09a
/
Pages.22-22
/
2000
Korean Society of Life Science (한국생명과학회)
김치 발효 미생물에 미치는 소금의 영향
Seong, Gyeong-Hye
;
Park, So-Jeong
;
Park, Geon-Yeong
;
Jeon, Hong-Gi
성경혜
(부산대학교 생명과학부 미생물학전공) ;
박소정
(부산대학교 생명과학부 미생물학전공) ;
박건영
(부산대학교 가정대학 식품영양학과) ;
전홍기
(부산대학교 생명과학부 미생물학전공)
Published : 2000.09.30
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine